Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Alloy UI'
  1. PUBLIC - Liferay Alloy UI
  2. AUI-856

o is null error in Firefox when opening "my account" in Liferay Portal

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: No Longer Reproducible
    • Affects Version/s: 1.5.0, 1.7.x
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      When clicking on your name after login in Liferay to open "my account", I'm getting an error in Firefox with activated Firebug: "o is null". Because the code in Liferay is obfuscated, it was hard to find the issue of that error, but I found it here:
      https://github.com/liferay/alloy-ui/blob/master/src/aui-resize-iframe/js/aui-resize-iframe.js#L137

      In this line 'iframeWin' seems to be null but it's not catched probably. Adding another "if(iframeWin != null)

      {...}

      " around the two lines will solve this issue.

      This problem appears in all versions of Liferay but just in Firefox with activated Firebug. I can't explain, why it's just Firebug.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            ui_alloy UI Alloy
            Reporter:
            mod David Kubitza
            Participants of an Issue:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              6 years, 26 weeks, 3 days ago

                Packages

                Version Package