Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay IDE'
  1. PUBLIC - Liferay IDE
  2. IDE-1213

Unable to modify VM arguments in server launch configuration

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0.0 M1
    • Fix Version/s: 2.0.0 M2
    • Component/s: Servers > Tomcat
    • Environment:
      Eclipse Kepler with Liferay IDE / 2.0.0 M1
      Windows 7 x64
      Jdk 7_45
      Liferay 6.2 on Tomcat 7 server

      Description

      I've setup liferay in eclipse many times before. I like to run my dev machine with the apache APR runtime. I usually do this by adding a vm argument in the server launch configuration. With this release I cannot do that because the launch configuration won't save my changes. The configuration utility has an error 'No server selected'. When I attempt to select the server, the drop-down is empty. I've created the server and launched it numerous times already. I've also tried deleting and recreating the server as well as 'stirring the ashes' (restarting eclipse)

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            gregory.amerson Gregory Amerson
            Reporter:
            dolbysurnd Rick Robinson (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              6 years, 34 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package
                2.0.0 M2