Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay IDE'
  1. PUBLIC - Liferay IDE
  2. IDE-2764

Blade create doesn't create Service Builder portlet properly

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.1
    • Fix Version/s: 3.1 M1
    • Component/s: blade-cli
    • Labels:
      None
    • Environment:
      JVM: 1.8.0_92 (Oracle Corporation 25.92-b14)
      OS: Mac OS X 10.11.5 x86_64
      Gradle : 2.14
      Groovy : 2.4.4
      Liferay : DXP GA1

      Description

      "blade create" doesn't create Service Builder portlet properly. Web module didn't get created.

      Steps to reproduce

      1. Create a workspace with "blade init workspace"
      2. Navigate to module folder
      3. Run "blade create -t servicebuilder -p com.liferay.docs.tasks tasks" (followed https://dev.liferay.com/develop/tutorials/-/knowledge_base/7-0/using-the-service-builder-template)

      Current behavior
      "blade create" command doesn't create web module.

      Expected behavior
      Web module should also be created as a part of a service builder portlet along with api and service modules.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                2 years, 49 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package
                3.1 M1