Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-101407

A slash "/" is added at the end of site URL when no locale prepended

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 7.2.X, Master
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Add a blank site, Site Name
      2. Add a public page to the site, Site Page Name
      3. Go to added site's Configuration > Settings
      4. Choose Define a custom default language and additional available languages for this site, configure the Default Language to Spanish (Spain)
      5. Navigate to http://localhost:8080/web/site-name
      6. Append es to the URL, http://localhost:8080/es/web/site-name
      7. Click the Display the page in English (United States) link in the pop up message

      Actual result:
      A slash "/" is added at the end of site URL, the URL is http://localhost:8080/web/site-name/.

      Expected result:
      No slash "/" is added at the end of site URL, the URL is http://localhost:8080/web/site-name.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              lu.liu Lu Liu
              Reporter:
              lu.liu Lu Liu
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Lu Liu
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                2 years, 12 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package