Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-102199

Searching for a pending blog entry associated with a Workflow process is not returning any result

    Details

      Description

      Summary: Searching for a pending blog entry associated with a Workflow process is not returning any result.

      Steps to reproduce:

      1. Go to Control Panel > Workflow > Process builder > Associate Single Approver with Blogs Entry
      2. Go to Content > Blogs and create a blog entry named "test"
      3. Search for "test"

      Actual result: No result is returned.

      Expected result: "test" entry should be returned.

      Note: This issue happens only with pending entries. Not reproducible on 7.1.x.

      Environment:
      master-private: 795b47a154f816daf071ecfd511c0a0d7da68a24
      Base Branch Commit: 9cfa53dee0e678952e4185d5bad11575e478f9c4
      Updated on: Mon Sep 23 16:36:12 2019 -0700

      7.2.x-private: f1f04af1fbdb1196d4267959419e28efe987a379
      Base Branch Commit: 194e9887c6b47bcafeaafbd4146d8a941654376d
      Updated on: Mon Sep 23 19:53:33 2019 -0700

       

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              beck.liu Beck Liu
              Reporter:
              dennys.barros Dennys Barros
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Jason Pince
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                8 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package
                7.2.10 DXP FP2
                7.2.10.1 DXP SP1
                7.2.X
                7.2.1 CE GA2
                Master