Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-102703

IE - Message in Configuration tab of Process Builder page under Workflow can not display completed

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 7.2.X
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: ~[Archived] UI Taglibs
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      2
    • Browsers:
      Internet Explorer 11

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Start portal and login.
      2. Go to CP > Workflow > Process Builder.
      3. Click Configuration tab, move the mouse over any Asset Type.
      4. Check the hint message.

      Expected result:
      The message display full content.

      Actual result:
      Only have content could be displayed.

      Notes: IE ONLY, can not be reproduced on Chrome.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            hong.zhao Hong Zhao (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Chao Wang
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Days since last comment:
              13 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package