Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-106044

Blinking tooltip when there is no navbar on top of it

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      • Change your language to Catalan
      • Then in _Site Administration -> Content&Data -> Content Set_s hover on direction arrows, and you'll see the tooltip blinking.

      The keys to reproduce the issue are:

      • The tooltip needs two lines of text (that's the reason why we are changing to catalan).
      • There's no navbar on top of the tooltip. That's the reason why is reproducible in Content Sets but not in Web Content, i.e.

      Notes:

      Debugging this issue, you can see the problem is the tooltip is constantly being rendered in two different positions. For some reason we are telling the tooltip to be render in position 0 (top center), but just after than being rendered in position 2 (right center), and then position 0 again, and so on.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              summer.zhang Summer Zhang
              Reporter:
              cristina.rodriguez Cristina Rodriguez
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Enterprise Release HU
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 50 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.2.10 DXP FP8
                  7.2.10.3 DXP SP3
                  7.2.X