Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-106597

Video doesn't load on a content page in IE11 in view mode

    Details

      Description

      Noted that content pages that contain videos (using the video fragment with a YouTube URL) do not display the video at all when in non edit mode. Whereas videos inserted using web content in widget pages do

      Steps
      1) Create a content page, edit the page
      2) Add a video component, paste a YouTube URL (don't add anything else).
      3) Publish the changes
      4) View the page in IE 11

      Actual
      No video displays

      Expected
      Video loads

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            david.gutierrez David Gutiérrez Mesa
            Reporter:
            lee.jordan1 Lee Jordan
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Clarissa Velazquez
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              2 years, 22 weeks, 3 days ago

                Packages

                Version Package
                7.2.10 DXP FP12
                7.2.X
                7.3.0 CE GA1
                7.3.1 CE GA2
                7.3.10 DXP GA1
                Master