Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-106888

Search in Configuration -> System Settings does not work without reindex

    Details

      Description

      Searching in the Liferay System Settings does not work without reindex. Please note that I experienced this issue since Liferay 7.0 and had it on all Liferay versions. I also tested this on Master from December (Commit 6110765cc846f66975e7a7124940211ffb05be41) with the same result.

      Steps to reproduce:

      1) Start a clean Liferay (with embedded search)

      2) Go to Control Panel -> Configuration -> System Settings

      3) Type "Analytics" into the Search box

      Expected Result: "Analytics" is found (it is the first Icon in the Platform list)

      Actual result: Search comes up empty

       

      Now go to Search and reindex everything and retry. Reindex fixes the issue.

       

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            crabel Christoph Rabel
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Tibor Lipusz
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              9 weeks ago

                Packages

                Version Package
                7.2.X