Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-107059

Rate events of blogs from 7.2 is no longer being sent to AC

    Details

    • Branch Version/s:
      7.3.x, 7.2.x
    • Fix Priority:
      5

      Description

      Step by Step:

      1. Connect a DXP versioned to 7.2.x or a master to Analytics Cloud (AC) as a data source
      2. Sync the site and contacts
      3. Create a blog and publish it in a page
      4. Access the blog and rate it
      5. From AC, navigate to Touchpoints -> Assets -> Blogs
      6. From blogs list, select the blog you rate on step 4
      7. From blog dashboard, check the rate metric and verify if the rate of step 4 is appearing

      Current Result:

      7. The rate metric is displaying 0. This problem started happening since the rate of blogs was changed from Start to Thumbs. After that, the rate event is not being sent to AC anymore

      Expected Result:

      7. The rate metric is displaying 100%

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            paloma.nunes Paloma Nunes (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Paloma Nunes (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              1 year, 21 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package