Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-107341

UI issue on Preview image page about Web Content

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 7.0.X, 7.1.X, 7.2.X, Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Dynamic Data Mapping
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Go to Web Content
      2. Add a new structure with an Image field
      3. Add a web content with this structure
      4. Select an image
      5. Click Preview button

      Actual results:
      1. The preview page has some UI issue: The text 'alt' shows.
      2. No response after clicking the play/stop button.
      3. No Preview image shows in the small box at the bottom(No this issue at 7.0.x head)

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              support-lep@liferay.com SE Support
              Reporter:
              yvonne.han Yvonne Han
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Eudaldo Alonso
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Days since last comment:
                5 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package