Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-109758

Wiki content doesn't get published to live when choosed all content

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 7.0.X
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Wiki
    • Fix Priority:
      4

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create a new site with a public page.
      2. Enable local staging with all content.
      3. Navigate to Content > Wiki
      4. Add a new wiki page
      5. Publish to live with the default setting.(eg. choose 'All Content' under content portion)
      6. Navigate to Content > Wiki under live site.

      Expected
      The new created wiki page should be display in live site.

      Actual
      The new created wiki page doesn't display in live site.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                joyce.wang Joyce Wang
                Reporter:
                joyce.wang Joyce Wang
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Joyce Wang
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  23 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package