Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-110145

Blog can not be publish to live when click All content

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 7.0.X
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Blogs
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Step to reproduce:

      1. Add a new site and enable staging
      2. Add page:p1
      3. Add portlet Blogs, Blogs Aggregator, Recent Bloggers to p1
      4. Add page:p2
      5. Add portlet Blogs to p2
      6. Go to p1, add a blog entry: blog1
      7. Publish to Live: only select p1
      8. Go to p2, config blogs portlet scope to p2
      9. Add a blog entry to p2: blog2
      10. Go to p1, config Blogs Aggregator selection Method to scope
      11. Publish to live: select p2, select content > All content > Refresh Counts
      12. Publish

      Expect result:
      Go to view live site p2, blog2 is published

      Actual result:
      Go to view live site p2, no blog entry dispaly

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              support-lep@liferay.com SE Support
              Reporter:
              raven.song Raven Song
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Brian Wulbern
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                32 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package