Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-110459

Item selector in content pages not filtering correctly

    Description

    Steps to reproduce:

    • Go to Site Builder > Page Fragments
    • Create a new fragment collection
    • Create a new fragment inside of the collection
    • Fill in the html, and in configuration, add the following:
    {
        "fieldSets": [
            {
               "fields": [
                   {
    		    "label": "Web Content With Text",
    		    "name": "itemSelectorName",
    		    "type": "itemSelector",
    		    "typeOptions": {
    		        "itemSubtype": "BASIC-WEB-CONTENT",
    			"itemType" : "com.liferay.journal.model.JournalArticle"
    		    }
    		}
    	    ]
    	}
        ]
    }
    
    • Publish the fragment
    • Go to Site Builder > Pages and create a new content page
    • Add the fragment to the page
    • Click on configuration and then on "+" to open the item selector

    Expected result: Only Basic Web Contents are shown

    Actual result: Blogs and DM are shown

     

    NOTE: This ony happens when you add the fragment to the page. If you refresh, everything works correctly

      Attachments

        Activity

          People

          Assignee:
          yang.cao Yang Cao
          Reporter:
          jurgen.kappler Jürgen Kappler
          Participants of an Issue:
          Recent user:
          Jason Pince
          Votes:
          0 Vote for this issue
          Watchers:
          0 Start watching this issue

            Dates

            Created:
            Updated:
            Resolved:
            Days since last comment:
            36 weeks ago

              Packages

              Version Package
              7.3.1 CE GA2
              7.3.2 CE GA3
              7.3.10 DXP GA1
              Master