Details

    • Type: Technical Task
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Completed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Master
    • Component/s: Workflow
    • Labels:
      None

      Description

      Current issue: Unexpected connection loss message is not being correctly displayed

      Steps to reproduce:

      1. Associate Single Approver with blogs entry
      2. Create 2 blog entries and assign them to yourself
      3. Go to CP > Workflow > Metrics > Single Approver > click on the pending items number
      4. Select the blog entries and click to transition the tasks
      5. Proceed the flow until the last step and before clicking on Done, simulate a connection loss
      6. Click on Done

      Actual Result: your-connection-was-unexpectedly-lost string is displayed

      Expected result: The string "Your connection has been unexpectedly lost. Select 'Done' to retry." should be displayed

      Environment:
      master DXP: 60df34d7b26374e6578a9d57934feffe848bd308

        Attachments

        1. actual.png
          actual.png
          180 kB
        2. expected.png
          expected.png
          212 kB
        3. LPS-110626_retest.png
          LPS-110626_retest.png
          225 kB

          Activity

            People

            Assignee:
            brian.chan Brian Chan
            Reporter:
            dennys.barros.1 Dennys Barros.1 (Inactive)
            Recent user:
            Dennys Barros.1 (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              2 years, 13 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package
                Master