PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-11075

The Web Content search portlet does not return results that should be shown

    Details

    • Branch Version/s:
      5.2.x, 5.1.x
    • Backported to Branch:
      Committed
    • Similar Issues:
      Show 4 results 

      Issue Links

        Activity

        Hide
        Jorge Ferrer added a comment -

        I've found out that the web content search portlet did not find it because the content was not placed explicitly in any page (by using the web content display portlet). This may be confusing but is the way the portlet is designed

        When I add it it's found, but a problem appears when using the web search (OpenSearch) portlet. It doesn't find the results and the following error trace appears in the logs:

        19:19:58,953 ERROR [jsp:1513] com.liferay.portlet.journal.util.JournalOpenSearchImpl null

        Show
        Jorge Ferrer added a comment - I've found out that the web content search portlet did not find it because the content was not placed explicitly in any page (by using the web content display portlet). This may be confusing but is the way the portlet is designed When I add it it's found, but a problem appears when using the web search (OpenSearch) portlet. It doesn't find the results and the following error trace appears in the logs: 19:19:58,953 ERROR [jsp:1513] com.liferay.portlet.journal.util.JournalOpenSearchImpl null

          People

          • Assignee:
            Jorge Ferrer
            Reporter:
            Jorge Ferrer
            Recent user:
            Randy Zhu
            Participants of an Issue:
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              4 years, 38 weeks ago

              Development

                Structure Helper Panel