Details

    • Epic/Theme:
    • Sprint:
      LIMA | #16 | Mar24-Apr14, LIMA | #17 | Apr14-May05, LIMA | #18 | May05-May26, LIMA | #19 | May26-Jun16

      Description

      After changing the editor in KB to CKEditor, the video button has been deleted. We have to restore that functionality that was working in AlloyEditor. See screenshot about 7.1.x version.

       

      Acceptance criteria

      Given a site with knowledge base

      When a user is writing an article and clicks on the video button

      Then a modal appears to set the URL of a video

       

      Given a site with knowledge base

      When a user pastes the URL of a video into the video component of knowledge base

      Then the video is embedded in the article

      Test Scenarios

      ID Test Priority Test Scenarios Test to add
      1.1 4 Video URL setting modal appears after clicking the video button when writing a KB article KnowledgebaseUsecase#EmbedVideo
      1.2 4 Able to embed video in KBArticle after pasting the video URL  KnowledgebaseUsecase#EmbedVideo 
      1.3 4 Able to resize the embedded video Manual 

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              austin.chiang Austin Chiang
              Reporter:
              ambrin.chaudhary Ambrin Chaudhary
              Engineering Assignee:
              Ambrin Chaudhary
              Recent user:
              Kiyoshi Lee
              Participants of an Issue:
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Packages

                  Version Package
                  Master