Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-111378

Custom Abstract field is reset to empty when typing in the Content field

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Inactive
    • Affects Version/s: 7.0.X, 7.1.X, 7.2.X
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Blogs
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Place a Blogs portlet on a page and start adding a new blog.
      2. Type something in the title field.
      3. Expand the Configuration section and select the Custom Abstract radio button.
      4. Type something in the field.
      5. Start typing something in the Content field.

      Expected Result:
      It should not disappear, unless this is intended for some reason.

      *Actual Result: *
      The text typed in at step 4 for Custom Anstract disappears.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            beck.liu Beck Liu
            Reporter:
            beck.liu Beck Liu
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Beck Liu
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              30 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package