Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-111381

Custom Abstract field is reset to empty when typing in the Content field

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 7.0.X, 7.1.X, 7.2.X
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Blogs
    • Labels:
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Place a Blogs portlet on a page and start adding a new blog.
      2. Type something in the title field.
      3. Expand the Configuration section and select the Custom Abstract radio button.
      4. Type something in the field.
      5. Start typing something in the Content field.

      Expected Result:
      It should not disappear, unless this is intended for some reason.

      Actual Result:
      The text typed in at step 4 for Custom Anstract disappears.

      Note: This issue has been resolved on master LPS-106613.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              beck.liu Beck Liu
              Reporter:
              beck.liu Beck Liu
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Beck Liu
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                36 weeks ago

                  Packages

                  Version Package