Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-111434

Wrong message is being displayed when the user filters with no results on All Items 

    Details

      Description

      Summary: Wrong message is being displayed when the user filters with no results on All Items 

      Steps to reproduce:

      1. Associate Single Approver with blogs instance
      2. Create 1 blog instance and assign it to yourself
      3. Go to CP > Workflow > Metrics > Single Approver > Click on the pending items number
      4. Select Update field on Process Step filter

      Actual Result: The empty state card is displaying "Once there are active processes, metrics will appear here."

      NOTE: This scenario is observed on all pages that contain filters

      Expected Result: The message should be "No results found."

      Environment:
      master DXP: a98356e81c2b97c152ee28ab23fcbac8d55bb36d

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            rodrigo.cunha Rodrigo Cunha (Inactive)
            Reporter:
            dennys.barros.1 Dennys Barros.1 (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Jason Pince
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              2 years, 9 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package
                7.3.10 DXP GA1
                Master