Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-115557

Segment rule(URL contains) doesn't work cross sites

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Segments Editor
    • Labels:
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Add two new sites named Site1 and Sites2
      2. *Go to global site or add a new asset library *
      3. Go to Web Content
      4. Add a new web content
      5. Go to Site1
      6. Add a new segment with the rule: URL contains '8080', or other common conditions
      7. Add a manual collection: Add this segment as personalized variations to the collection and select the added web content
      8. Add an asset publishers widget on the Site1
      9. Apply the segment to the Asset Publishers
      10. Assert the web content displays
      11. Add an asset publishers widget on the Site2
      12. Apply the segment to the Asset Publishers
      13. Assert the web content displays

      Expected results:
      The web content displays on both sites.
      Actual results:
      The web content displays on Site1, but nothing displays on Site2.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            yvonne.han Yvonne Han
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Carlos Brichete Báez
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Days since last comment:
              35 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package