Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-115783

The users will get an error when accessing the created questions

    Details

      Description

      Requirement:

      • Copy the file com.liferay.questions.web.internal.configuration.QuestionsConfiguration-default.config to OSGi/configs folder
      • This file has two properties as below:
        • com.liferay.portlet.display-category=category.collaboration
        • enableRedirectToLogin=true

      Steps to reproduce:

      1. Start portal and login Test Test
      2. Add a new widget page and add "Questions" to this page
      3. Go to MB to add a new category and name is "portal"
      4. Go to the page 
      5. Go to the category "portal"
      6. Ask a question
      7. Try to access this question

      Expected Result:
      Users can view the question normally

      Actual Result:
      Error: Could not load the page

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              jeremy.chen Jeremy Chen
              Reporter:
              jeremy.chen Jeremy Chen
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Jason Pince
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                21 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.3.3 CE GA4
                  7.3.10 DXP GA1
                  Master