Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-11625

multiple tags is not submitted on form submit

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.0.4 GA
    • Fix Version/s: 6.0.5 GA, 6.1.0 CE RC1
    • Component/s: Collaboration > Blogs
    • Labels:
      None
    • Environment:
      liferay 6.0.4 bundled with tomcat on ubuntu, java 1.6, firefox or chromium on client side
    • Liferay Contributor's Agreement:
      Accept

      Description

      to reproduce this bug:
      1. Add Blogs Portlet
      2. Click "Add Blog Entry" button
      3. Fill required data in blogs entry
      4. Enter some tags separated with comma (like "blog1, blog2")
      5. DO NOT PRESS "Add Tags"
      6. Press "Publish"

      Forms is submitted, before submit I can see what tags was parsed and added into tags control as 2 separate tags, but tags are not submitted, bloge entry created without any tags

      Bug is not reproduced is only one tag entered (without comma), as well as everything works well if "Add Tags" was pressed before submit.

      Reproduced with other assets used tags (wiki for example)

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              jonathan.potter Jonathan Potter (Inactive)
              Reporter:
              akakunin Alexey Kakunin
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 13 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                6.0.5 GA
                6.1.0 CE RC1