Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-117693

Style content on HTML not visible when editing blog entry

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 7.2.X, Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Blogs
    • Labels:

      Description

      Steps to reproduce

      1. Create a blog with sample HTML with styling (example attached [^htmlOriginal.txt]) using the Code view mode.
      2. Publish the blog entry.
      3. Show the blog on a page to validate that it does display correctly.
      4. Edit the blog with the Code mode.

      Expected behavior
      All parameters of styling (like style="font-size:18px;") stay.

      Actual behavior
      Just the basic parameters stay, code like: <span style="font-size:18px;"> disappears, even if the blogs keeps showing

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            roberto.diaz Roberto Díaz
            Reporter:
            lino.alves Lino Alves
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Alejandro Tardín
            Engineering Assignee:
            Lino Alves
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              11 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package