Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.0.4 GA
    • Fix Version/s: 6.0.4 GA, 6.1.0 CE RC1
    • Component/s: WCM, WCM > Navigation
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Ubuntu 10.04, Revision 59623 (6.0.5 unreleased)
    • Liferay Contributor's Agreement:
      Accept

      Description

      Reproduce Steps
      ------------------------
      1) Add a wiki
      2) Add two categories from control panel under vocabulary "Topic"
      Call them "cool" and "crappy"

      3) Go to wiki portlet and add a few pages. Give a few "cool" category, a few "crappy" category
      4) Add a Categories Navigation.

      Immediately, things will get finnicky. Click "Frontpage" in the wiki portlet. Then click "cool"
      List of pages shows up.
      Click a page title. Page doesn't open.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          cynthia.wilburn Cynthia Wilburn (Inactive) added a comment -

          I'm changing the reporter to James so that he can accept the contribution in Sam's absence.

          Show
          cynthia.wilburn Cynthia Wilburn (Inactive) added a comment - I'm changing the reporter to James so that he can accept the contribution in Sam's absence.
          Hide
          james.falkner James Falkner added a comment -

          I verified the fix against trunk.

          Show
          james.falkner James Falkner added a comment - I verified the fix against trunk.
          Hide
          mark.jin Mark Jin (Inactive) added a comment - - edited

          Can not reproduced the problem in Tomcat 6.29 + MySQL, 6.0.x Revision 77711. verified the problem fixed in 60x.

          If you are still experiencing the problem, please add a comment to this ticket.

          THanks.

          Show
          mark.jin Mark Jin (Inactive) added a comment - - edited Can not reproduced the problem in Tomcat 6.29 + MySQL, 6.0.x Revision 77711. verified the problem fixed in 60x. If you are still experiencing the problem, please add a comment to this ticket. THanks.
          Hide
          tpanicos Panicos Theodorou (Inactive) added a comment -

          Hi, I am experiencing this exact problem on 6.0.6 GA w/ tomcat 6.0.29

          How do I install the .patch attachment?

          What else can I post to help solve this issue?

          Show
          tpanicos Panicos Theodorou (Inactive) added a comment - Hi, I am experiencing this exact problem on 6.0.6 GA w/ tomcat 6.0.29 How do I install the .patch attachment? What else can I post to help solve this issue?
          Hide
          marco Marco Peroverde (Inactive) added a comment -

          The .patch attachment can not be installed.
          You have to download 6.0.6 sources, apply the changes described in the .patch file and compile the project.

          Show
          marco Marco Peroverde (Inactive) added a comment - The .patch attachment can not be installed. You have to download 6.0.6 sources, apply the changes described in the .patch file and compile the project.

            People

            • Votes:
              3 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 13 weeks, 2 days ago

                Development

                  Subcomponents