Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-119645

Image does not display in Web Content Display with data engine enabled

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Copy the config file to bundle's osgi/config folder
      2. Add a structure with Image field
      3. Add a template to the created structure, click the Image field, so it has the following setting in text area:
        ${Field74458420.getData()}
        </#if>
      4. Add a Web Content with the create structure, add an Image to the Image field
      5. Add a page and add a Web Content Display widget to page
      6. Select the created web content to display

      Actual result:
      The web content's image is missing in Web Content Display.

      Expected result:
      The web content's image is displaed in Web Content Display.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              jeyvison.nascimento Jeyvison Nascimento
              Reporter:
              lu.liu Lu Liu
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Eduardo Zoby
              Engineering Assignee:
              Alexandre Araujo
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Days since last comment:
                8 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package