Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-120577

"Open page in new tab" tooltip is not being displayed according to mockup

    Details

      Description

      Steps to Reproduce

      1. Go to Applications Menu > Workflow > Process Builder > Configuration
      2. Assign "Single Approver" to "Blogs Entry"
      3. Go to Site Menu > Content & Data > Blogs
      4. Submit a Blog
      5. Go to Applications Menu > Workflow > Metrics
      6. Select a process > Go to Total Pending
      7. Click on the item's id
      8. Hover the mouse on the "Go to Submission Page"

      Actual Result

      • "Open page in new tab" tooltip is not being displayed

      Expected Result

      • "Open page in new tab" tooltip is displayed

      Reproduced In

      • master: c379f2a0f2204cf2ded7688e367ef69d72919485

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            rodrigo.cunha Rodrigo Cunha
            Reporter:
            rodrigo.cunha Rodrigo Cunha
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Tomáš Polešovský
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              24 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package
                7.3.X
                7.3.10 DXP GA1
                Master