Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-122013

Saving a composition with an image fragment configured and re-adding it to the page doesn't work

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: Master
    • Component/s: Pages > Page Editor
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce

      • Create a content page
      • Add a container
      • Add an image fragment
      • Configure the image fragment with an image
      • Save a composition in the container checking the save inline content checkbox
      • Add it back to the page

      Expected result

      A new composition is added to the page showing the image correctly

      Actual result

      The composition is added but the image is broken

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            yang.cao Yang Cao
            Reporter:
            victor.galan Victor Galan
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Yang Cao
            Engineering Assignee:
            Victor Galan
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              15 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                Master