Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-122906

Form Settings doesn't show related workflow after workflow is updated

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.1.X, 7.2.X, 7.3.X, Master
    • Fix Version/s: Master
    • Component/s: Forms
    • Labels:

      Description

      Description

      Form Settings doesn't show related workflow after it is updated

      Steps to reproduce

      1. Create a new Form
      2. Add some field
      3. Go to Settings and select Single Approver as worflow
      4. Save the Form
      5. Go to Workflow > Process Builder
      6. Click on Single Approver
      7. Click on Update (no need to change anything)
      8. Go to Forms
      9. Open the form you created in previous steps
      10. Go to Settings

      Actual result

      Workflow field is empty

      Expected result

      Single Approver is selected on workflow field

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            cleyton.magalhaes Cleyton Magalhaes (Inactive)
            Reporter:
            marcos.martins Marcos Martins
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Cleyton Magalhaes (Inactive)
            Engineering Assignee:
            Rodrigo Paulino
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              2 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package
                Master