Details

    • Type: Impedibug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Completed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Data Engine
    • Labels:
      None

      Description

      Description

      Rich text's data is being lost after changing the language

      Steps to Reproduce

      1. Go to Content & Data > Web Content > Structure tab > Create a new structure
      2. Drag-and-drop a rich text field
      3. Go back to the Web Content tab and create one from the newly created structure
      4. Add data to the rich text
      5. Change the language
      6. See that the data added in step 4 is lost (bug)

      Expected Result

      Rich text's data should not be lost after changing the language

      Actual Result

      Rich text's data is being lost after changing the language (ActualResult_Dec29_LPS-125373.mp4)

      Reproduced In
      master: 48c929be397fdffe1228f6554d6c4ec1fa847dee

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            jeyvison.nascimento Jeyvison Nascimento (Inactive)
            Reporter:
            dereck.portela Dereck Portela
            Recent user:
            Brian Chan
            Participants of an Issue:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Packages

                Version Package