Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-12712

Searches made on Workflow Tasks do not always display the expected results.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.0.5 GA
    • Fix Version/s: --Sprint - SP, 6.1.0 CE RC1
    • Labels:
      None
    • Environment:
    • Branch Version/s:
      6.0.x
    • Backported to Branch:
      Committed

      Description

      1. Navigate to "Control Panel -> Workflow Configurations"
      2. Configure all resources to "Single Approver" (Blogs Entry, Comment, Document Library, Message Boards Message, Web Content, Wiki Page)
      3. Add one of each resource (Blogs Entry, Comment, Document Library, Message Boards Message, Web Content, Wiki Page)
      4. Navigate to "Control Panel -> My Workflow Tasks"
      5. Click 'Advanced >>'
      6. Select 'Any' from the "Match [Any/All] of the following fields:" drop down.
      7. Make search queries for every "Type".

        • Many unexpected results will be returned. **
        • I've attached screen shots of what how it looks. **

      "Blogs Entry" ~ Returns both the "Document Library Document" and the "Blogs Entry".
      "Comments" ~ Returns nothing.
      "Message Boards Message" ~ Returns both the "Message Boards Message" and the "Comment".
      "Web Content" ~ Returns nothing.

      "Document Library" ~ Returns the expected results.
      "Wiki Page" ~ Returns the expected results.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  6 years, 48 weeks, 5 days ago