Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-127809

Timer settings are not opening after changing the <user> to <assignees>

    Details

      Description

       Description:
      Timer settings are not opening after changing the <user> to <assignees>

       Steps to Reproduce:

      1. Go Open Menu > Workflow > Process Builder
      2. Click to add a new workflow
      3. Add a Task node > click on Timer Settings and fill some information (see video)
      4. Go to Source
      5. Change <user> to <assignees> inside <reassignments>
      6. Go back to diagram
      7. Click on the task node and then double click on Timer

       Expected Result:
      Timer settings open

       Actual Result:
      Timer settings do not open

      Verified on master DXP: d558224e879b8db549e96634cc504b7f98793e2e

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            team-workflow Product Team Workflow
            Reporter:
            rodrigo.cunha Rodrigo Cunha
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Rafaela Nascimento
            Engineering Assignee:
            Nara Andrade
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              7 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package
                7.4.0 CE GA1
                Master