Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-128895

Editor content disappears when Source Preview is opened

    Details

      Description

       Description

      When clicking on the Source > Preview, the modal that opens is empty, doesn't have the content I entered in the editor.

       Steps to reproduce

      1. Go to Content & Data > Documents and Media > Create a Basic Web Content;
      2. Add some content to the web content and save;
      3. Go back and edit the same Web Content
      4. Click on <> Source ;
      5. Click on Preview;

       Expected result

      The content entered in the step 2 should be visible in the Preview modal.

       Actual result

      The Preview modal is empty.

       Reproduced in

      master: 98801a652f5794ad71c756c4dd8969d14f842c06 

       Extra notes

      As seen in the attached video, the Source feature seems to make the content disappear entirely, even when not opened via the Preview.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              john.co John Co
              Reporter:
              kresimir.coko Krešimir Čoko
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Sophia Zhang
              Engineering Assignee:
              Julien Castelain (Inactive)
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                49 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.3.7 CE GA8
                  7.3.10 DXP FP2
                  7.3.X
                  7.4.0 CE GA1 DXP 7,4
                  7.4.1 CE GA2 DXP 7,4
                  7.4.13 DXP GA1
                  Master