Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-129322

Image is not being shown after upgrading from 7.0 to Master

    Details

    • Fix Priority:
      5

      Description

      Description

      Image is not being shown after upgrading from 7.0 to Master

      Pre-conditions

      1. Apply the 7.0 dump. It can be found in LRQA-65841
      2. Run the upgrade (/bundles/tools/portal-tools-db-upgrade-client and run db_upgrade.sh)

      Steps to Reproduce

      1. Go to Content and Data > Web Content 
      2. Open the Web Content C
      3. Scroll until the image field
      4. See that there is no image (bug)

      Expected Result

      The image would be shown after the upgrade (WebContentC_70.mp4)

      Actual Result

      Image is not being shown after upgrading from 7.0 to Master. (WebContentC_Master.mp4)

      Reproduced In
      master: 8cf1bfb038cd72870018de6b9f37c082b71e4519

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            emanuel.silva Emanuel Silva
            Reporter:
            dereck.portela Dereck Portela
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Emanuel Silva
            Engineering Assignee:
            Guilherme Camacho
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              8 weeks ago

                Packages

                Version Package
                Master