Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-129632

When viewing/editing a Process, the info icon is not working properly (CE only)

    Details

      Description

      Description:
      When viewing/editing a Process, the info icon is not working properly

      Steps to Reproduce:

      1. Go to Open Menu > Applications > Workflow > Process Builder
      2. Select the Single Approver
      3. Click on the info icon

      Expected Result:
      The info sidebar should be shown.

      Actual Result:
      The icon seems to be disabled and the sidebar only appears if the user clicks on an specific area on it.

      Verified on master CE: 00d824101d48ef815d0190a64a9722205b721666

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              brian.chan Brian Chan
              Reporter:
              ana.buchmann Ana Buchmann
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Rafaela Nascimento
              Engineering Assignee:
              Nara Andrade
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                24 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.4.0 CE GA1 DXP 7,4
                  Master