Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-131399

No default user was found warning when creating a virtual instance in cluster

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 7.4.0 CE GA1, 7.4.X, Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Core Infrastructure
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      2

      Description

      Steps to reproduce it:

      1. Start up a cluster
      2. Create a virtual instance

      Expected:
      The company is created with no errors

      Current results:
      The company is created but the "No default user was found" warning is printed several times in the second node.

      Technical analysis:
      This is caused because we replicate events before creating the default user (Company service) and those events populate the CompanyThreadLocal which fetchs the default user.

      It's not critical because later on the user cache should be invalidated when the default user is created and the CompanyThreadLocal is populated anyway.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            alberto.chaparro Alberto Chaparro
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Patricia Perez
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Days since last comment:
              37 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package