Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-132592

Workflow Metrics filters are not working as expected

    Details

      Description

      Description:
      Workflow Metrics filters are not working as expected

      Steps to Reproduce:

      1. Go to Open Menu > Workflow > Process Builder > Configuration
      2. Assign Single Approver to Blogs Entry
      3. Go to Content & Data > Blogs
      4. Add blogs entries
      5. Complete/transit some entries
      6. Go to Open Menu > Workflow > Metrics
      7. Click on Single Approver process
      8. Define a SLA for the process
      9. Click on Total Pending card
      10. Apply different filters (SLA Status, Process Status, Process Step, Assignee)

      Expected Result:
      Table should be updated according to the filters used

      Actual Result:
      Table is not being updated according to the filters

      Verified on master DXP: de56c0014c64d9fac09982075739384a05abeff2

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            rodrigo.cunha Rodrigo Cunha
            Reporter:
            ana.buchmann Ana Buchmann
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Brian Wulbern
            Engineering Assignee:
            Nara Andrade
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              14 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package
                Master