Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-133173

The system is not displaying the error message when user tries to publish a invalid workflow (CE only)

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: 7.4.1 CE GA2, Master
    • Component/s: Workflow
    • Labels:
      None

      Description

      Description:
      The system is not displaying the error message when user tries to publish a invalid workflow

      Steps to Reproduce:

      1. Go to Menu > Workflow > Process Builder
      2. Click on "+" button
      3. Import the attached file and fill in the field "Title"
      4. Click on "Publish" button

      Expected Result:
      The system should display an error message.

      Actual Result:
      The system does not display an error message.

      Verified on CE: ce21b9fe7d85e5144ea516e88afe948498158094

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            team-workflow Product Team Workflow
            Reporter:
            ana.buchmann Ana Buchmann
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Rafaela Nascimento
            Engineering Assignee:
            João Pontes
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              15 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package
                7.4.1 CE GA2 DXP 7,4
                Master