Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-134002

"/es" doesn't append to url automatically when default language is Spanish

    Details

    • Story Points:
      2
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to Reproduce

      1. Go to Control Panel > CONFIGURATION > Instance Settings > Localization > Language
      2. Remove all languages from Current list, only remain Spanish (Spain)
      3. Change the Default Language to use Spanish (Spain)
      4. Save
      5. Log out and login portal
      6. Assert "/es" appends to url automatically
      7. Navigate to Site Settings > Localization > Language
      8. Assert only Spanish remains under available language
      9. Shut down portal and restart portal
      10. Login portal
      11. Navigate to Site Settings > Localization > Language

      Expect Result
      "/es" should append to url automatically and only Spanish should remain under available language

      Actual Result
      "/es" doesn't append to url automatically and page still display as English. Both Spanish and English remain under available language

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              support-lep@liferay.com SE Support
              Reporter:
              joyce.wang Joyce Wang
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Eudaldo Alonso
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Days since last comment:
                6 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package