Details

    • Branch Version/s:
      5.1.x
    • Similar Issues:
      Show 3 results 

      Description

      After a period of time, no Liferay user can log in. This only happens in our production environment.

        Activity

        Hide
        Drew Blessing added a comment -

        Thank you for your report. I tried to reproduce this issue on Liferay Portal 6.0.12 but could not. Please ensure you have a fresh environment with no other issues that may interfere with the bug. If you still experience this issue, please let me know how to reproduce the issue and we can re-visit it. If I cannot reproduce this issue, it cannot be fixed. Thanks!

        Show
        Drew Blessing added a comment - Thank you for your report. I tried to reproduce this issue on Liferay Portal 6.0.12 but could not. Please ensure you have a fresh environment with no other issues that may interfere with the bug. If you still experience this issue, please let me know how to reproduce the issue and we can re-visit it. If I cannot reproduce this issue, it cannot be fixed. Thanks!
        Hide
        JR Houn added a comment -

        Closing this issue out for being inactive. Thanks Drew for checking in on this issue.

        Show
        JR Houn added a comment - Closing this issue out for being inactive. Thanks Drew for checking in on this issue.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              3 years, 32 weeks ago

              Development

                Structure Helper Panel