Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-142251

Widgets are blank after adding content from product navigation menu

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create a widget page
      2. Add an iFrame and a Web Content Display widgets to the page
      3. Add a Web Content Article from the Web Content Display widget
      4. Configure the iFrame portlet to show the Home page (eg http://localhost:8080)
      5. Click upper right corner '+' button -> Content -> '+' button -> Basic web content
      6. Publish a new Web Content Article

      Expected Behavior
      The user is redirected to the previous page and all widgets appear correctly.

      Actual Results
      The user is redirected to the previous page but the widgets appear blank.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              support-lep@liferay.com SE Support
              Reporter:
              jonathan.mccann Jonathan McCann
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Enterprise Release HU
              Engineering Assignee:
              Orsolya Dekany
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                8 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.3.X
                  7.4.3.5 CE GA5
                  7.4.13 DXP U1
                  Master