Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-147234

Webcontent Images is getting removed after Upgrading from CE 7.1GA1 to the latest CE (7.4GA10)

    Details

      Description

      Step to reproduce:

      1. Start bundle CE 7.1GA1
      2. Create a Web Content Structure with Image field
      3. Create a Template for that Structure
      4. Create a Web Content with the new Structure
      5. Make sure you add an image to the image field
      6. Copy the data folder to bundle 7.4GA10
      7. Execute the upgrade database tool in the 7.4GA10
      8. Start Bundle CE 7.4GA10
      9. Access to the web content you created before

      Expected Result:

      The web content has the image information

      Actual Result:

      The Image field is blank

       

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              team-echo Product Team Echo
              Reporter:
              hong.vo Hong Vo
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Enterprise Release HU
              Engineering Assignee:
              Hong Vo
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                24 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.1.X
                  7.2.X
                  7.3.X
                  7.4.3.15 CE GA15
                  Master