Details

    • Branch Version/s:
      6.0.x
    • Backported to Branch:
      Committed
    • Similar Issues:
      Show 5 results 

      Description

      In the configuration of the asset publisher, under Display setting / Show metadata, you can add the expiration date to be shown. Adding this option to the metadata of e.g. webcontent articles to be displayed doesn't give the expected result. No expiration date at all is being displayed.

      We used an clean installation of LR 6.0 EE

      1. Add an asset publisher portlet
      2. Configure the asset publisher to display the expiration date
      3. Add a webcontent via an asset publisher and publish the content without setting the expiration date.
      4. Edit the webcontent of step 3 and enter an expiration date and publish the webcontent again. This will generate an error because the date fields (not time fields) are disabled.
      5. Hit the publish button again. This will save the webcontent. In the assetpublisher the expiration date is not shown.

      We checked the database, the expiration date of the journal has the expected expiration date, but the corresponding asset_entry has a null value as expiration date.

        Issue Links

          Activity

          There are no comments yet on this issue.

            People

            • Assignee:
              Zsigmond Rab
              Reporter:
              Adorjan Nagy
              Recent user:
              Randy Zhu
              Participants of an Issue:
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                4 years, 18 weeks, 5 days ago

                Development

                  Structure Helper Panel