Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-153609

[BUG]Error in query, Account Subscription Groups does not return the request

Details

    • 2

    Description

      Description
      -After logging into the project a few times to test the automation script, the modal opens and does not load the data.
      Initial Setup

      1. User is logged in;
      2. Customer Portal site has been created;
      3. User is assigned to at least 1 project;
        Steps to Reproduce
      4. Go to the Customer Portal Site;
      5. Search the project - Test Account 01 > Get into the project;
      6. Note that the modal data does not load.
        Expected Result
      • When you enter the project the Start Project Setup modal opens with all the data.
        Actual Result
      • The modal 'Start Project Setup' returns a white screen and keeps loading.
        Reproduced In
      • Master: 71ab3fba6c156d6ec4ab7804e68e1372c8388f1c
        Evidence

      Attachments

        Activity

          People

            support-lep@liferay.com SE Support
            luana.silva Luana Silva
            Kiyoshi Lee Kiyoshi Lee
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              11 weeks, 4 days ago

              Packages

                Version Package
                7.4.3.34 CE GA34
                Master