Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-16384

Auto Deploy Interval should not be set to "Disabled" if auto.deploy.interval is set to a non-standard value

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Inactive
    • Affects Version/s: 6.0.6 GA, 6.0.11 EE
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Liferay Developer Studio sets the auto.deploy.interval to 500(ms) which doesn't exist as a standard option (Disabled, 5s, 10s, etc.).

      When changing the Plugins Installation Configuration settings:

      Control Panel > Server > Plugins Installation > Install new plugins > Configuration

      the Auto Deploy Interval is set to "Disabled" which prevents all plugins from being deployed after clicking Save.

      See:
      https://www.liferay.com/es/group/training/forums/-/message_boards/message/8176611
      http://issues.liferay.com/browse/LRMATERIAL-155

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            michael.saechang Michael Saechang
            Reporter:
            edward.shin Edward Shin (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Esther Sanz
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              9 years, 48 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package