Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-17656

Wiki friendly URL can't handle '?' in title after changing language

    Details

    • Branch Version/s:
      6.0.x, 5.2.x
    • Backported to Branch:
      Committed

      Description

      The friendly URL's of the Wiki cannot handle a questionmark in the title of the Wiki page.

      Scenario:

      1) add a new wiki page with title 'test?' using default language
      2) change language
      3) goto all pages and select the newly created page (so the page exists)

      Behaviour: error notification that page does not exist, The page seems to refer to 'test' instead of 'test?'

      Expected: possibility to start adding content to 'test?'

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              sophia.zhang Sophia Zhang
              Reporter:
              john.leading John Leading (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 23 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  5.2.X EE
                  6.0.12 EE
                  6.1.0 CE RC1