Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-18860

"Your request processed successfully." message displays incorrectly

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.0.12 EE, 6.1.0 CE RC1
    • Fix Version/s: 6.0.12 EE, 6.1.0 CE RC1
    • Labels:
    • Environment:
      Tomcat 6.0.32 + MySQL 5. 6.0.x Revision 85127.
      Tomcat 6.0.32 + MySQL 5. 6.1.x Revision 85127.
    • Branch Version/s:
      6.0.x
    • Backported to Branch:
      Committed

      Description

      1. Create a page.
      2. Add Web Content Display portlet.
      3. Create a web content. (It doesn't display "Your request processed successfully." message.)
      4. Try to click "Add Web Content" icon creating another web content.
      The "Your request processed successfully." message will show up when creating web content second time.

      Note: The behavior should be that the "Your request processed successfully" does not show up when you add the web content a second time.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                pani.gui Pani Gui (Inactive)
                Reporter:
                pani.gui Pani Gui (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  6 years, 2 weeks, 4 days ago