Details

    • Type: Technical Task
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: No Longer Reproducible
    • Affects Version/s: 6.1.0 CE RC1
    • Fix Version/s: --Sprint 12/11, 6.1.0 CE RC1
    • Component/s: Documents & Media
    • Labels:
    • Environment:
      Tomcat 6.0.33 + MySQL 5. 6.1.x Revision 88050. alfresco-community

      Description

      I can now properly mount an Alfresco Repository into the Document Library. However when I click the link for the newly mounted repository it displays the message "There are no documents in this folder." even though the Alfresco repository has documents.

      If I click the Configure option on the Document Library and change the Root Folder to the mounted repository then the folders and documents will show up from Alfresco. If I try to open a document then Liferay completely crashes.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            jamie.sammons1 Jamie Sammons
            Recent user:
            Esther Sanz
            Participants of an Issue:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              9 years, 26 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                --Sprint 12/11
                6.1.0 CE RC1