Details

    • Similar Issues:
      Show 3 results 

      Description

      I can now properly mount an Alfresco Repository into the Document Library. However when I click the link for the newly mounted repository it displays the message "There are no documents in this folder." even though the Alfresco repository has documents.

      If I click the Configure option on the Document Library and change the Root Folder to the mounted repository then the folders and documents will show up from Alfresco. If I try to open a document then Liferay completely crashes.

        Activity

        Hide
        Luyang Tan (Inactive) added a comment - - edited

        Hi Jamie Sammons,
        Thanks for the report.when I try to click the Configure option on the Document Library and change the Root Folder to the mounted repository,then it display Document Library is temporarily unavailable.When I try to open a document,it display nothing(attachment test.jpg).If you mean this,it's a bug,I will update this ticket.If you doesn't mean this,please provide additional information.Thanks.

        Show
        Luyang Tan (Inactive) added a comment - - edited Hi Jamie Sammons, Thanks for the report.when I try to click the Configure option on the Document Library and change the Root Folder to the mounted repository,then it display Document Library is temporarily unavailable.When I try to open a document,it display nothing(attachment test.jpg).If you mean this,it's a bug,I will update this ticket.If you doesn't mean this,please provide additional information.Thanks.
        Hide
        Luyang Tan (Inactive) added a comment -

        Hi Jamie Sammons,
        Thank you for your report.Sorry I made some mistakes before.I was able to reproduce this issue on our current trunk(revision 88050).I couldn't see the documents directly.I will update this ticket to reflect this issue.

        Show
        Luyang Tan (Inactive) added a comment - Hi Jamie Sammons, Thank you for your report.Sorry I made some mistakes before.I was able to reproduce this issue on our current trunk(revision 88050).I couldn't see the documents directly.I will update this ticket to reflect this issue.
        Hide
        Ryan Wan added a comment -

        Hi Jamie,

        Now added repositories are correctly showing contents that inside them, this ticket needs to be resolved since it's no more reproduced.

        Thanks.

        Show
        Ryan Wan added a comment - Hi Jamie, Now added repositories are correctly showing contents that inside them, this ticket needs to be resolved since it's no more reproduced. Thanks.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              3 years, 37 weeks, 1 day ago

              Development

                Structure Helper Panel