Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-23169 BugSquad - Alex Weirig - Issues found in 6.1.x BETA 4
  3. LPS-23171

[REGRESSION] When you add a web content display to a page it says by default "The selected web content no longer exists"

    Details

    • Type: Technical Task
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: --Sprint 12/11, 6.1.0 CE GA1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
    • Environment:
      same as umbrella bug

      Description

      Hello,

      when you add a Web Content Display to a page, the portlet says by default "The selected web content no longer exists".

      This message also stays possible when you visit the page as Guest. Prior to beta 4 a message "Select ..." was displayed and the empty web content display wasn't shown to Guest user.

      Alex

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            support-lep@liferay.com SE Support
            Reporter:
            alex.weirig@technolink.lu Alex Weirig
            Recent user:
            Marta Elicegui
            Participants of an Issue:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              9 years, 27 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package